Luotettava kumppani yrityksellesi vuosikymmenten kokemuksella

ota yhteyttä

Laihian tilipalvelu on perustettu vuonna 1981 ja siirryimme nykyisiin liiketiloihimme niiden valmistuttua vuonna 1987. Nykyisin meillä on toinen toimisto Lapualla. Olemme palvelleet Laihian ja lähiseudun yrityksiä yli 40 vuoden ajan, tuottaen laadukkaasti toteutettua kirjanpitopalvelua kaikille sitä tarvitseville.

Jätä yrityksesi kirjanpito meidän huoleksemme! Näin voit itse keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaasi.

Luotettavasti paikallinen

Vakuuttavat ja kokemuksella tuotetut tilipalvelut ovat yrityksemme ylpeys ja tavaramerkki. Asiakaskunnastamme noin 80 % on yrityksiä ja 20 % maanviljelijöitä. Tilipalvelumme ovat taanneet kaikille asiakkaillemme sujuvan liiketoiminnan jo vuosikymmenten ajan.

tilipalvelut

Henkilökohtaisesti kasvotusten tai etänä

Käytössämme on Suonentiedon monipuoliset ohjelmat, joilla on mahdollista tehdä kirjanpito paperisena, osittain sähköisenä sekä täysin sähköisenä. Suunnittelemme kanssasi juuri sinulle sopivan ratkaisun ja tarvittaessa ohjeistamme ohjelman käyttöön.

 

Olemme pieni kolmen hengen tiimi ja työskentelemme parantaaksemme yrityksesi taloushallintaa. Voit luottaa ammattitaitoomme kaikissa taloushallinnon asioissa eikä tyhmiä kysymyksiä ole.

Tarkkaan tehty kirjanpito on tärkeä osa terveen ja hyvinvoivan yrityksen toimintaa. Haluamme olla lähellä sinua ja yritystäsi auttamalla kaikissa taloushallinnon kysymyksissä, olet sitten aloittava yrittäjä tai konkari.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme parhaiten auttaa sinua!

Yhteystiedot
tilipalvelut

Tilipalvelut

Tarjoamme monipuoliset kirjanpitopalvelut yritysten tarpeisiin. Tilipalvelumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille.

tilipalvelut

Yhteystiedot

Tarvitsetko kirjanpitäjän apua? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai tilaa tilipalvelut jo tänään.