Kirjanpitäjän infovinkit yrittäjille Laihialta

Pyydä kirjanpitäjän mielipide

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaisia uutisia ja hyviä vinkkejä kirjanpitoon tai yleisesti taloushallintoon liittyen. Hyvin suunniteltu taloushallinto on osa tervettä ja voittoa tuottavaa yritystä. Tätä varten yrittäjän on oltava perillä useista ajankohtaisista luvuista ja rajoista jokaiselle verovuodelle. Pidäthän silmällä tätä sivua saadaksesi uusimmat ja ajankohtaisimmat tiedot taloushallintaan liittyen. Kirjanpitäjämme ovat sinun palveluksessasi!

Ajankohtaista asiaa veroista

Voit tutustua ajankohtaisiin veroasioihin tarkemmin täällä. Yksi tärkeimmistä tiedonlähteistä ovat Verohallinnon sivut, joilta löydät ajankohtaiset tiedot jokaiselle verovuodelle. Erityisesti työnantajamaksujen kohdalla on jatkuvasti pidettävä maksettavia maksuja silmällä. Tutustu Verohallinnon sivuihin oheisen linkin kautta.

Verohallinnon sivut

Yrittäjälle ajankohtaiset luvut ja rajat

Ajankohtaisilla vinkeillä ja tiedolla pääset helposti perille silmällä pidettävistä luvuista ja rajoista ilman monimutkaista tutkimustyötä. Monet sivut ja palvelut, kuten Verohallinto, piilottavat tärkeät luvut toisinaan turhankin monen klikkauksen päähän. Me keräämme puolestasi kaikki ajankohtaiset ja tärkeät luvut helposti luettavaan ja ymmärrettävään muotoon. Saat tietoa kaikista tärkeistä luvuista ja tiedoista jo yhdellä silmäyksellä.


Pyrimme päivittämään yrittäjälle tärkeät luvut ja maksut vuosittain, jotta voit olla jatkuvasti perillä toiminnallesi tärkeistä luvuista.

Esimerkiksi verovuoden mukaiset YEL-työtulon rajat muuttuvat jatkuvasti, ja niistä on syytä olla perillä. YEL-työtulo vuonna 2022 näyttää seuraavalta:

  • 8 261,71 €/v alaraja
  • 13 573,00 €/v mahdollisuus työttömyysturvaan ja mahdollisuus liittyä työttömyyskassan jäseneksi
  • 187625,00 €/v yläraja

Tutustu tarkemmin yrittäjälle ajankohtaisiin lukuihin ja asioihin tästä linkistä.

tilipalvelut

Tilipalvelut

Tarjoamme monipuoliset kirjanpitopalvelut yritysten tarpeisiin. Monipuoliset tilipalvelumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille.

tilipalvelut

Yhteystiedot

Tarvitsetko kirjanpitäjän apua? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai tilaa tilipalvelut jo tänään.